Wat is MaasXEurope?

MaasXEurope gelooft dat de nieuwe generatie Maastrichtenaren mag kiezen voor een eigen toekomst en kansen die daarbij horen. Tijdens de Europese Parlementsverkiezingen, op 23 mei 2019, heb jij de keuze. Stem je voor je eigen toekomst of volg je de stem van de massa?

Een moeilijke keuze, zeker als je niet goed weet wat je wilt. Daarom is het moment nu daar om er over na te denken en MaasXEurope helpt je daarbij. MaasXEurope biedt jou een begrijpbare, eerlijke en open informatiestroom. Op die manier krijg je alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken waar je achter staat; voor al die dingen die je zelf wilt en de mogelijkheden die de Europese Unie jou moet bieden.

Of je gaat stemmen of niet, dat bepaal je zelf wel, MaasXEurope vraagt jou enkel om up-to-date te blijven door onze website te checken en onze facebookpagina te liken. LET OP! De ideeën en keuzes van één persoon kunnen een verschil maken.

MaasXEurope is een samenwerking tussen Bridge Europe, DEMOS, Jonge Europese Federalisten en de Maastrichtse Studentenraad.

CONTACT

  • info@maasx.nl

  • +31 (0)6 46229334